Monthly Archive July 2019

Byadmin

PERBINCANGAN EKSA DENGAN KONTRAKTOR DEWAN MAKAN

Pada 9 Julai 2019, JK Latihan telah melawat Dewan Makan JMTI untuk memberi penerangan tentang pelaksanaan EKSA di JMTI yang perlu dibuat oleh kontraktor. Puan Zubaidah yang merupakan Pengurus Dewan Makan yang baru berbesar hati untuk melaksanakan aktiviti EKSA seperti yang ditetapkan oleh Jawatankuasa EKSA JMTI.

Byadmin

TAKLIMAT EKSA UNTUK KAKITANGAN & PELAJAR BARU JULAI 2019

Pada 3 Julai 2019 telah diadakan sesi taklimat Pelaksanaan EKSA di Auditorium JMTI, yang disampaikan oleh En Mohd Halil, AJK Latihan EKSA. Pelajar baru yang telah mendaftar adalah seramai 205 org. Selain itu, taklimat ini turut dibuat untuk kakitangan baru seramai 4 orang. Semoga dengan maklumat yang disampaikan semua warga baru JMTI akan lebih jelas dan faham kaedah pelaksanaan EKSA dan mengamalkan dalam kehidupan seharian.

Byadmin

MESYUARAT JAWATANKUASA PEMANDU & KETUA ZON EKSA BIL 2/2019

Pada 3 Julai 2019, mesyuarat EKSA telah dijalankan bagi membincangkan semula hala tuju untuk persijilan EKSA dan aktiviti-aktivit yang akan dijalankan di semester baru. di samping itu Puan Zaulia telah dilantik sebagai Ketua Zon EKSA yang baru menggantikan ketua zon yang lama yang telah berpindah.