Category Archive PERTANDINGAN

Byadmin

CABARAN ‘JOM SIHAT’

Pada 10 hingga 21 Disember 2018 telah diadakan pertandingan Cabaran Jom Sihat yang mana tujuan adalah untuk membersihkan dan menceriakan tangga yang terdapat disekitar JMTI. Pertandingan ini telah dipecahkan kepada beberapa kawasan yang melibatkan setiap zon. Keputusan pertandingan adalah seperti berikut:-

Johan Keseluruhan:SGA 2 Zon Toyota
Anugerah Khas ‘Health Encouraging’: Zon Sendai & Zon Toyohashi
Anugerah Khas ‘Thematic’ : SGA 1 & SGA 3 Zon Toyota
Anugerah Khas Ceria : Zon Nagoya & Zon Monma

Byadmin

CABARAN MENGECAT SIRI 1

Sesi penilaian untuk cabaran in telah diadakan pada 1 Oktober 2018. Pertandingan ini memberi kebebasan kepada setiap zon untuk menunjukkan kreativiti masing-masing dalam memastikan setiap zon berubah wajah menjadi suasana yang baru. Keputusan pertandingan ini, zon telah memenangi tempat pertama ialah zon Kawasaki, tempat kedua adalah zon Nagoya dan ketiga adalah zon Hino.

Byadmin

CABARAN DARI MATA TURUN KE HATI

Cabaran ini diadakan pada 21 Ogos 2018. Tujuan cabaran ini adalah untuk membuat transformasi baru di ruang lobi JMTI. Cabaran kali ini tidak memilih siapa juara sekadar untuk membuat aktiviti untuk menilai kreativiti setiap zon untuk menyediakan sudut galeri yang menarik. Namun begitu unit BPSM telah terpilih sebagai zon kreatif.

 

 

Byadmin

CABARAN ‘CUBICLE & WORKSTATION’

Tujuan cabaran ini dibuat untuk memastikan semua warga JMTI memastikan kawasan kerja di zon masing-masing berada dalam keadaan kemas dan teratur. Penilaian untuk cabaran telah diadakan pada 25 Jun 2018 dan telah dimenangi oleh zon Nagoya.

Byadmin

CABARAN ‘WOW’ TANDAS

Telah diadakan selama 14 hari bermula pada 7 Mei 2018 dan tamat pada 22 Mei 2018. Tujuan pertandingan ini diadakan untuk menilai usaha dan kreativiti setiap bahagian untuk merealisasikan impian bagi memiliki tandas yang bersih & selesa di JMTI

Keputusan Cabaran ‘WOW’ Tandas JMTI 2018

1. Best of the best – TKK
2. Best Transformation – TKP
3. Best Team Effort – TKM
4. Special Awards
a. BKP GF – japanesse theme
b. TKE – innovation
c. Asrama G Perempuan – carmouflage
d. BKKL – calming
e. BKP L5 – creative
f. Asrama Lelaki E – fantastic mural